Julkiset Esitykset

Teatterit, Festarit, Klubit...

The Comeback Show - kuvaus

Kolme komiikan sankaria ottaa mittaa toisistaan ja esittelee taitojaan akrobatiassa, kungfussa ja rock-kitaroinnissa. Jokaisella esiintyjällä on oma näkemyksensä siitä, mikä toimii lavalla ja miten yleisön saa viihtymään. “Saumaton” yhteistyö murenee esiintyjien päätyessä sovintoyrityksissään ojasta allikkoon.

Esitys sisältää monia intertekstuaalisia viittauksia populaarikulttuuriin ja ninjaromantiikkaan. Sirkustaiteesta tuttu sankarieetos murretaan palasiksi ja karikatyyriset hahmot valjastetaan parodioimaan ylimaskuliinisia mieskuvaan liittyviä stereotypioita. Tarinankerronnassa hyödynnetään Rocktähti, Cyberpunk ja ninjasoturi -symboliikkaa ja se käsittelee metatasolla myös esittävän taiteen nykytilaa.

The Comeback Show on Fatal Instrument -ryhmän vahva paluu uudelle vuosikymmenelle entistäkin eeppisemmällä esityksellä. Tervetuloa todistamaan ennennäkemätöntä showta, joka syöpyy mieleesi ja räjäyttää tajuntasi!

Kesto: 50 min.
Esiintyjät: Eikka Alatalo, Jaakko Hutchings ja Tatu Kalliomäki
Ensi-ilta: Syksy 2020

Technical matters

Minimum size of the performing area:

Width: 6 m Depth: 5 m Height: 3,5 m

Public address system

Under 200 people events: We bring our own public address system. Over 200 people events: The client is in charge of organizing a public address system (we will gladly help if needed).

Languages

Fatal Instrument show is available in English and finnish

Scroll Up